Načítám Akce

Impact Hub MashUp: V pohybu

Registrace

Informace o akci

Datum 8. 6. 2023 Přidat do iCal
Přidat do Google kalendáře
Čas 17:30-22:00
Vstup Veřejná akce
Vstupné Zdarma
Organizátor Impact Hub Ostrava
Místo Impact Hub Ostrava, Sokolská třída 1263/24, Ostrava 702 00Mapa

Zavažte si tenisky, přichází Impact Hub MashUp: V pohybu! A spolu s ním zápal, nadšení a nezdolná energie měnit Ostravu k lepšímu místu k životu. 

V našem městě se pořád něco děje, je neustále v pohybu. Ať se na něj díváme z pohledu sportovních aktivit nebo jeho rozvoje. Je jako neúnavný maratonec, který dobíhá do vytyčených cílů, a před ním se otevírají na obzoru stále nové a on běží dál. 

Žít v Ostravě je hra, ve které vítězí všichni, kdo se do ní zapojí. Zapojte se do ní s námi. Přijďte si poslechnout projekty, které mění sportovní scénu v Ostravě. Od výuky tance u tyče až po kinantropologický výzkum a jeho převedení do praxe. Že nevíte, o co jde? Přesně proto byste si tento MashUp neměli nechat ujít. Každý z projektů se vám představí v zábavném formátu během 200 sekund. Fráze “v pohybu” nebyla nikdy přesnější. 🙂

Nahoďte co nejpohodlnější oblečení a přijďte nabít svou energii na maximum. Když nám bude přát počasí, potkáme se na našem dvorku a uděláme si takovou malou rozcvičovací před-letní párty.

Tato událost je spolufinancována Statutárním městem Ostrava a pomáhá naplňovat strategický plán města.

Registrace Zpět na všechny akce